söndag 18 september 2011

Underbart vackert väder och utlottning

Hej igen
Oj vilken skön helg vi haft här i 08 området. Jag hoppas ni också haft så underbart fint höstväder som vi. Jag har tagit vara på dagarna och varit ute så mycket som möjligt. Jag väntar med att göra höst i trädgården ett par veckor till åtminstone. Än växer och blommar det, och det är skönt att sitta ute o filosofera.
Teddybear

I år har jag bara två sorters solros, en "vanlig" som ännu ej kommit i blom, och så denna Teddybear som jag haft de senaste somrarna. Just nu är det tio blommor i krukan. Jag köpte frö för tre år sedan, och de fröerna var verkligen värda vartenda öre. Tror till och med att jag har några kvar till nästa år.

Jag har även varit ute i skogen, det är det bästa jag vet på hösten. Att plocka svamp. Det är kul att plocka och ge bort tycker jag. Till de som kanske inte har möjlighet att ta sig ut i skogen.

Den här lilla blandningen, Kantarell, Svart Trumpetsvamp och Trattkantarell ska få bli dagens middag. Tänker göra en krämig risotto det är så gott.

Lite pyssel har det också funnits tid till. Som ni vet är plommonlila min färg denna höst. Så jag skaffade pärlor o knåpade ihop detta, Purple haze.

Bilden blir större om du klickar på den. Alla halsband jag visar i bloggen kan köpas, se tidigare inlägg.

Men tycker du detta är fint? Jag funderar på att göra ett liknande, har ju pärlor kvar. Och då vill jag lotta ut det, om intresse finns.

Vi kör den vanliga varianten, för en lott så kommenterar du detta inlägg. För två lotter så kommenterar du samt länkar till detta inlägg.
Så drar jag en vinnare om säg två veckor alltså 2/10.
Hoppas du vill vara med!

Marie1


6 kommentarer:

 1. Vill gärna vara med länkar och tar 2 lotter.

  Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Wow, min favoritfärg.
  EN lott, tack!
  Ha en fin lördag!

  SvaraRadera
 3. Kul att du vill vara med och tävla om en väska:)Då vill jag gärna vinna ett halsband;) Länkar till dig också! Christina

  SvaraRadera
 4. Hei jeg vil gjerne være med. Lekkert halsbånd:)Jeg linker og tar 2 lotter:)

  SvaraRadera
 5. Hej! Lila är ju så snyggt, jag tar en liten lott och hoppas på tur!
  rej74@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Nice gift! :)
  please enter my name
  I will post on my sidebar.
  Blog: http://lilangkrea.blogspot.com/

  SvaraRadera

Tack, en liten rad från dig gör mig glad!