måndag 26 september 2011

Mina lyckopiller

Mina katter är mina ögonstenar. Jag undrar hur livet skulle vara utan dem?
Nu när sönerna är vuxna och utflugna. Nä, utan mina djur vore det nog väldigt trist.
Tess är 8 år och en riktig soldyrkare, hon älskar att vara ute under den varma årstiden, ibland får man bära in henne för att hon ska äta. På vintern är hon deppig o vill inte frysa om tassarna. Bra musjägare.

Ozzy är också 8 år, och en riktig kelgris. Han kan säga mamma :-)
Teknisk och klipsk katt som tusan. Han är också bra på att jaga, speciellt trollsländor tycker han är kul.

Ha en skön vecka nu alla kompisar!
Här ska pysslas

Marie1

3 kommentarer:

 1. Utan sina fyrbenta vänner vill man inte vara :)
  Våra godingar är det!
  Kramen på dig♥

  SvaraRadera
 2. Hei Marie. Så nydelige øyenstener du har! Jeg har også 5 katter, to på 9 år som oppfører seg som om de bare skulle være 1 år:) det er to brødre orientalere. Og så har jeg 3 kattedamer på 6 år som jeg reddet fra en kontainer, da de var små kattunger. Alle er mine øyenstener:) Jeg elsker de veldig høyt. Så gøy å lese om kattene dine:) Klem Ellen.

  SvaraRadera
 3. Hej! Här kommer en viktig anteckning ;)
  För det gäller att vara ute i god tid!!!
  Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
  HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
  Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
  KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019
  www.levvackert.se ps tyvärr kan vi själva inte bli återförsäljare åt fler men tror att du själv med dunder o brak kan sälja dina saker på vår marken

  SvaraRadera

Tack, en liten rad från dig gör mig glad!